STEUN ONS

Hoe kan ik meedoen?
GEEF EEN DONATIEWORD VRIJWILLIGER
STEUN ONS

01. Doe mee met een gift

We zijn afhankelijk van donaties. Dankzij uw donatie kunnen we de kinderboerderij , de moestuin en de activiteiten draaiend houden.

U kunt een eenmalige donatie doen door op onderstaande knop te klikken en uw bedrag uit te kiezen. Wilt u graag een ander bedrag overmaken, dat kan op rekeningnummer

NL39 ABNA 0112437796

op naam van: Kinderboerderij Heidestein

graag o.v.v: donatie, uw email, uw naam

  Laat je zien

02. Word een vriend van…

Vrienden van de kinderboerderij komen op het bord bij de ingang van de kinderboerderij. Zij doneren een bedrag van €50,- of meer. Jaarlijks krijgen zij een nieuw vriendschapsverzoek.  Interesse? Doneer eerst een bedrag (>€50,-) en geef vervolgens hieronder uw naam, rekeningnummer, emailadres en de door u gewenste tekst aan ons door.

15 + 8 =

samenwerking

03. Partners en sponsoren

Wilt u ons met een groot bedrag sponsoren en heeft u daar vragen over of kunt u ons helpen met specifieke spullen of gerichte activiteiten, neem dan even contact met ons op.

6 + 13 =

help mee

04. Word vrijwilliger

Er zijn verschillende vrijwilligerstaken. Zo is er een groep met de moestuin aan de slag, er zijn dierenverzorgers, klussers en mensen die het leuk vinden om bezoek te ontvangen (openingstijden te draaien). Hiervoor zijn we hard op zoek naar mensen die zelfstandig aan de slag kunnen.

Als het je leuk lijkt vrijwilliger te worden, kom dan een keertje langs en kijk of het wat voor je is.

Wat kunnen wij met uw geld?

€10,- een dag dierenvoeren

Met dit bedrag kunnen we alle dieren een dag voeren

€25,- activiteiten

Hiermee kunnen we activiteiten organiseren en kan iedereen meedoen

€50,- Kip adoptie

Hiermee kunnen we een jaar lang een kip verzorgen

€100,- konijn adoptie

Het konijn krijgt elke dag gezond voedsel en een goede verzorging

€500,- geit adoptie

De schrik van de kinderboerderij heeft zelfs zijn eigen klimgerei

 

Regelmatig wordt ons gevraagd waarom sponsoring van een dier zo duur is. Het dier alleen is namelijk niet zo duur. Maar naast de eventuele aanschaf, is er ook geld nodig voor de volledige verzorging. Dus ook inentingen, onverwachtse veeartskosten, en eventueel speciaal voer. Daarnaast betaald elk dier een beetje mee aan de algemene kosten voor de kinderboerderij. Dit zijn uitgaven zoals het onderhoud en de nieuwbouw van de hokken, de zoönose keuring en andere administratieve verplichtingen. Verder zijn er kostenposten zoals verzekeringen, water en stroom en de vaste lasten voor het pand en onderhoud.

We zijn een stichting en proberen zo snel mogelijk een ANBI instelling te worden. Onze jaarverslagen zijn dan ook inzichtelijk.

doneer

Geef direct

Klik op de link of scan de QRcode  en u kunt via uw eigen bankrekening het tikkie betalen. Als u een ander bedrag over wilt maken graag o.v.v. ‘donatie, uw naam en email’.

 

ik doneer € 100

ander bedrag

Wij zijn trots op de samenwerking met onderstaande

Partners en sponsoren