Op 23 maart is de ‘hobbyclub voor hoogbegaafden’ op Kinderboerderij Heidestein van start gegaan

Buiten Natuurlijk, onder leiding van Jip Terpstra en Linda Haartsen, organiseren een tiendelige cursus voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.

 

Jip en Linda hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van hoogbegaafde kinderen en zijn vrijwillige bestuursleden bij de kinderboerderij. ”We zijn met de kinderen aan de slag met survival skills, techniek opdrachten en chemie proefjes. Onze activiteiten zijn op en rond Kinderboerdij Heidestein en daarom hebben we ook ‘dieren en tuinieren’ op het programma en kunnen we strategische spellen spelen in het omringende bos.”

 

Voor hoogbegaafde kinderen is het vinden van ontwikkelingsgelijken lastig en op school missen deze kinderen vaak uitdaging. Het doel van de hobbyclub is, naast samen plezier maken, het enthousiasme dat deze kinderen hebben voor de wereld ontdekken en onderzoeken vasthouden!

 

Meer informatie vind je hier