Vanwege het slechte weer was de soep-proeverij al een week uitgesteld, maar ook deze week kon het helaas weer niet doorgaan. De hele buurt was uitgenodigd om te komen genieten van de eigengemaakte soepen en de vrijwilligers van de kinderboerderij hadden alles voorbereid en stonden gereed om het in goede banen te leiden. Helaas was er zoveel regen voorspeld dat het toch weer afgelast moest worden.

De kinderen die deelnamen aan de cursus ‘overleven in park Heidestein’, kwamen op de regen gekleed naar de tuin. Zij hebben,  in de regen,  zelf de ingrediënten bij elkaar gescharreld uit de moestuin en verwerkt tot lekkere soepjes en appelmoes. De vrijwilligers die al soep gekookt hadden hebben, op een droog plekje tussen de cavia’s, ook nog gezellig hun soepje genuttigd.

Eind goed, al goed!

(Wanneer het toegangshek geopend is bent u altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in de moestuin.)