November was een maand met veel leuke, druk bezochte activiteiten zoals potten bakken, circustrucs met dieren en Sint pannenkoek. 

We hebben op een drukbezochte  vrijdagmiddag potten van klei gemaakt en de vrijdag erop hebben we vuurtje gestookt in de tuin om de potten te kunnen bakken. Echter, alvorens het vuur heet genoeg was strooide de regen roet in onze plannen.  De potten gingen dan ook ongebakken mee naar huis, maar daardoor zijn er vast meer potten heel gebleven.

 

De voorbereidingen voor de circustrucs met dieren. Noa traint de geiten om kunstjes te doen. Zo kunnen ze op haar bevel (en met haar brokjes) al op hun achterpoten staan en over bankjes heenlopen.

 

Eind november vierden we Sint Pannenkoek. U kent het feest misschien nog wel uit Jan Jans en de kinderen. ‘Wanneer opa op een avond geen zin in boontjes heeft verteld hij dat ze vroeger altijd Sint Pannenkoek vierden op die dag. En zodra Jans dit hoort gaan de boontjes van tafel en wordt deze mooie traditie in ere herstelt.’