Selecteer een pagina

Beheerder Jip “We kunnen niet langer gesloten blijven. Het is de hoogste tijd om open te gaan voor het publiek, want de lammetjes moeten geknuffeld kunnen worden”. Vandaar dat op tweede paasdag er vele activiteiten georganiseerd waren voor het publiek en de opening feestelijk werd gevierd.

Kinderen konden eieren beschilderen, een puzzeltocht met dierenvragen lopen, op het springkussen springen en cake versieren. In de moestuin kon het publiek stokbroodjes bakken boven een vuurtje en was er de gelegenheid je eigen zaadjes te zaaien en deze mee te nemen naar huis. Het geheel was aangekleed met koffie, thee en live muziek. Zo’n 500 mensen namen van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen.

Er is een mooie film van deze dag gemaakt. Deze kun je hier bekijken.

Veel bezoekers namen een kijkje en er was van alles te doen